Hotell i Dalarna

I denna text kommer du kunna hitta lite olika typer av hotell där du kan anordna konferenser. Dessa hotell kan du dessutom besöka även om du inte ska ha konferens.

Tällbergsgården

Detta hotell som ligger alldeles vid Siljan ger möjligheter för både konferens och friluftsliv. Hotellet har 33 rum där många av det har tempursängar eller carpe diem sängar så att gästerna kan sova gott. Konferensrummen är stora nog att rymma upp till 110 personer och det kan bli ett perfekt ställe att ha en konferens på. Det finns också mindre rum som kan fungera som mötesrum. Wifi är tillgängligt i alla lokaler och det finns kostnadsfri parkering.

Hotell Siljastrand

Detta hotell ligger också vid Siljan sjön och ger även den en naturnära känsla. Hotellet har mindre timmerbyggnader som är mer än 500 år gamla. Hela hotellet har en mix av gammalt och nytt och där finns 20 dubbelrum och 21 logirum och det gör det ett bra ställe att ha konferenser på. Konferensrummen har kapacitet för upp till 30 personer. Hotellet ligger 30 minuter från Tällberg centrum och tågstationen ligger i Plintsberg som ligger 2 km ifrån hotellet.

Åkerblads gästgifveri och hotell

På detta hotell finns det 73 unika rum där inget liknar det andra. Alla rum har hästens sängar och fri tillgång till modernt wifi. Vissa rum har öppen spis och kakelugn där du kan göra upp eld och värma dig på vintern. Alla lokaler på hotellet har sin egna historia och så även konferenslokalerna. Dessa lokaler är bland de äldsta i gården och de användes förr i tiden endast till fina tillställningar. Lokaler och mötesrum finns tillgängliga för en liten grupp men också för den stora gruppen på 200 personer.

Övrigt

Alla dessa hotell ligger i Tällberget i Dalarna och de passar alla tre för både konferenser och för familjen om du är på resa i Dalarna. Närheten till naturen gör att du kommer kunna planera roliga aktiviteter för konferensdagarna. Du och kollegorna kan välja att paddla i sjön eller gå på promenad för att se er omkring, Skulle du komma dit på vintern kan ni åka skidor och göra annat skoj.