First Hotel Villa Långbers

Vårt trevliga hotell har många besökare, kanske just för den vackra naturen kring Tällberg och sjön Siljan. Hotellet ligger på Tällbergs topp och här har du en utsökt vy som är milslång över Siljan. Här kan du boka weekend- eller sommarpaket, och du bor bekvämt i en av de 52 nyrenoverade rummen som hotellet har. Vi ordnar även temahelger med aktiviteter av olika slag. Hotellet har flera trevliga konferensrum, så varför inte boka en konferens här! Ett bröllop på Tällbergs topp, bättre kan det inte bli. Det är lika vackert under den gröna sommaren som under vintern med vit snö.

Vad du kan göra

Här kan du promenera omkring på Tällbergs byvägar som är både vackra och fridfulla. Lite varstans finns det små mysiga hantverksbutiker som du bara måste besöka. Efter att varit ute en hel dag och utforskat miljöerna runt omkring i Tällberg är det dags för middag i vår trevliga restaurang. Efter maten kanske du vill koppla av en stund med att spela casinospel på nätet. Besök då gärna https://igamebonus.com där det finns många olika trevliga och roliga spel att ta del av. Kanske du kan spela tillsammans med andra hotellgäster, bingo är ett spel som kan ha många deltagare.

Konferenspaket

Hos oss kan du boka fördelaktiga konferenspaket för personalen på ditt jobb, och de kan anpassas utifrån era önskemål eller behov. Väljer ni helpension ingår detta:

• Förmiddagskaffe eller te och smörgås.

• Till lunch serveras en god salladsbuffé, två olika varmrätter, och till det kaffe, te och kakor.

• Eftermiddagskaffe eller te och mjuk kaka.

• På kvällen serveras en god trerätters middag.

Givetvis ingår övernattning och på morgonen en frukostbuffé.

Ljusa lokaler

Hos oss på Villa Långbers kan vi erbjuda tre olika konferensrum som kan ta emot mellan 30–90 personer och ett mindre rum i gårdens 1700-tals stuga som även har en öppen spis. I de tre stora konferensrummet finns det nyinstallerade projektorer. Även ljudsystem, trådlöst nätverk, ergonomiska stolar och nya konferensbord finns. Vi kan erbjuda fyra grupprum i olika storlekar om deltagarna behöver sitta och jobba i mindre grupper. Naturligtvis finns gratis

wi-fi överallt i hotellets rum och lokaler. Mysiga sällskapsrum som har sköna soffor finns i vår huvudbyggnad.